Randmeren Carp Cup

18 t/m 20 september 2015

18 t/m 20 september werd voor het eerst de RCC(Randmeren Carp Cup) gehouden. Een groot spektakel waar maar liefst 50 koppels aan mee deden. De eerste nacht leverde slechts een enkele vis op, maar op zaterdagmorgen wist Ramon Saft op stek 19 een beauty van een spiegel te vangen, niet normaal. Wat een schilderij! Hoe mooi wil je het hebben? Een evenement organiseren ten behoeven van een verbetert karperbestand en nu getuige zijn van het resultaat van 10 jaar spiegels uitzetten.


De tweede nacht was beduidend productiever en toen er eenmaal 3 koppels meerdere vissen buit hadden gemaakt begon het écht spannend te worden. Om de druk nog iets op te voeren deden Wim van der Wal en Jim Westdijk er nog een schepje boven op, zij haakten een bruut gebouwde schub van ruim 15kg en stonden ineens in de top 3! Uiteindelijk zijn er 16 vissen gevangen door 12 verschillende koppels. Het koppel Henk Aarts en Roy van Duuren werden met drie vissen de uiteindelijk winnaar.


De organisatoren De KSN regio Zwolle en STRATEGY kijken terug op een geslaagd evenement.


We willen in het bijzonder de sponsoren, Elburgse HSV de Poepenkolk en HSV de Snoek uit Harderwijk, Sportvisserij MidWest Nederland, deelnemers, organisatie en vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van dit geweldige evenement.


Hopelijk tot volgend jaar!


Jaargang

Verslag vistrips winnaars 2015