Randmeren Carp Cup

23 t/m 25 september werd voor de tweede keer de R.C.C. (Randmeren Carp Cup) gehouden. Een groot spektakel waar maar liefst 57 koppels aan mee deden. Na de loting bij restaurant At Sea ging iedereen vol goed moed richting de stekken.


De eerste nacht leverde al veel meer vis op dan het jaar ervoor en de strijd om de leiding barste dan ook gelijk los! Er werd goed gevangen en dit terwijl de tweede nacht traditioneel nog beter is. Dit bleek ook nu weer het geval te zijn. Het koppel Jeroen Hoften en Christiaan Elbertsen streden tot het laatste moment om de winst tegen het koppel Roy Nijkamp en Hendrik-Jan Verheij. Deze strijd werd in het voordeel van Jeroen en Christiaan beslist met een totaal gewicht van 65,75 kg en dat was slechts 400 gram meer dan Roy en Hendrik-Jan.


In het totaal werden er 56 vissen gevangen tijdens het weekend waarvan meer dan de helft projectvissen van eerdere uitzettingen! Dus het uitzetten werpt zijn vruchten meer dan af! Tijdens het najaar van 2016 zijn er dan ook weer de nodige spiegels en schubs uitgezet bij de waterskivereniging De Harder aan het Veluwemeer!


De organisatoren De KSN regio Zwolle en STRATEGY kijken terug op een geslaagd evenement.


We willen in het bijzonder de sponsoren, Elburgse HSV de Poepenkolk en HSV de Snoek uit Harderwijk, Sportvisserij MidWest Nederland, Jachthaven & Camping Roggebotsluis, deelnemers, organisatie en vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van dit geweldige evenement.


Op naar de 3e editie van de R.C.C! Tot ziens in 2017!


Jaargang

Verslag vistrips winnaars 2016