Randmeren Carp Cup

1ste prijs
Sponsors

 
De eerste prijs bestaat uit maar liefst €1000,- (adviesverkoopprijs waarde) zelf uit te kiezen hengelsportmateriaal (Grade, PolePosition, SAGA, Outback en Strategy) en een week vissen vanuit een boot op de Lot! Niemand minder dan Joachim Stelma van ´Lot of Carp´ heeft deze prachtige prijs beschikbaar gesteld.


Joachim:” We zijn erg verheugd de eerste prijs weg te geven bij de randmeren cup! Karpervissers die de randmeren aandurven zijn vast niet vies van een beetje avontuur, en waar zit je dan beter dan op de Lot in Zuid Frankrijk? De Lot is een mega indrukwekkende rivier die al vele jaren gigantische karpers voortbrengt. Sinds de jaren 90 staat deze imposante waterstroom bekend om de combinatie van beeldschone natuur en de hoog gebouwde spiegelkarpers van 20, 25 of zelfs 30 kilogram!


Lot of Carp is gevestigd aan de beste en mooiste stukken van de Lot en beschikt over enorm veel kennis en ervaring voor het vissen op de Lot. Zelfs een beginner kan dus een fantastische week beleven. Niet voor niks zijn klanten enorm enthousiast en is er nog geen een keer geblankt! De boten van Lot of Carp zijn speciaal ingericht voor het vissen op de Lot. Zo beschikken wij over een uniek ankersysteem waardoor de boot zelfs op de meest rotsachtige bodem neergelegd kan worden. Daarnaast zijn er met een barbecue, elektriciteit, douche en een koelkast genoeg faciliteiten om een comfortabele visweek te beleven”.


2de prijs
Sponsors

 
De tweede prijs levert €500,- (adviesverkoopprijs waarde) aan zelf uit te kiezen hengelsportmateriaal (Grade, PolePosition, SAGA, Outback en Strategy) op en een vistrip (weekend of midweek) vanuit een ‘Camping Pod XL’ op de Vinkeveense Plassen aangeboden door Freek Stevens van Flexible Carpfishing.


Freek aan het woord: “Op de kop van één van de landtongen staat onze Camping pod XL. De camping pod XL is een soort houten tent van 3 bij 4 meter die geplaatst is op een groot vlot van 6 bij 6 meter. Een accommodatie direct aan het water. Ideaal voor de karpervisser die graag wat meer luxe wil, maar toch van het buitenleven en avontuur wil genieten! De Camping Pod Xl is voorzien van stroom en licht, handig voor het opladen van je telefoon, fishfinder, accu’s of andere apparaten. Er is een koelkast aanwezig en een kooktoestel. Verder heeft de XL uitvoering openslaande deuren. Een portable toilet en twee bedden zijn ook aanwezig. Dus de stretcher hoeft niet mee. Tevens met koelkast en kookgelegenheid. Doordat u op de kop van een landtong zit heeft u het grote water recht voor u. U kunt naar links richting een ander eiland vissen, naar rechts naar een andere kop, maar vooruit heeft u natuurlijk zeeën van ruimte om interessante stekken te vinden. Er zijn plekken tussen het wier, maar ook grote harde mosselplateaus. De diepte varieert tussen de 3 en de 6 meter.

U wordt door een teamlid van Flexible Carpfishing van het vaste land naar uw stek gevaren met een grote aluminium platbodem. Hier zal hij alles aan u uitleggen en wat naar zijn mening de meeste kans zal hebben tot slagen. Aan het einde van uw visvakantie wordt u weer opgehaald. Wie droomt er nu niet van om hier een karper te vangen? En wat voor karpers zijn er mogelijk? Geregeld worden er vissen geland over de 20 kg met behulp van onze teamleden van Flexible Carp Fishing. Een van hen is fanatiek duiker en mag graag met de onderwatercamera aan de slag om de wonderbaarlijke karpers hun gang te zien gaan in en rondom het ‘Vinkeveense Plassen’ eiland. Veel van zijn werk vind u dan ook op Youtube Flexible Carp Fishing.


3de prijs
Sponsors

 
De derde prijs is goed voor €350,- (adviesverkoopprijs waarde) aan zelf uit te zoeken hengelsportmateriaal (Grade, PolePosition, SAGA, Outback en Strategy) en een weekend vissen op de Randmeren vanaf een RAPTOR Platform! Aangeboden door Richard van den Broek van Raptor.


Richard aan het woord: “Raptor is dé expert voor bootvisserij op karpers. Onze karperboten zijn speciaal ontwikkeld voor én door karpervissers. Ze zijn van hoge kwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen en juist die eigenschappen toe te voegen die de karpervisser van nu verwacht.

Raptor zal een platform L inclusief een tent (2persoons) beschikbaar stellen voor een (lang) weekend vissen. het platform zal op een nader af te spreken datum afgeleverd en geïnstalleerd worden, dit alles inclusief elektro motor, accu en ankers. Tevens zullen we de winnaars wat t-shirts, petjes en mutsen schenken!”Uiteraard zijn er ook prijzen voor de plaatsen 4 tot en met 10 en voor de zwaarste vis.4de prijs


5de prijs


6de prijs


7de prijs


8ste prijs


9de prijs


10de prijs


Grootste vis RCC 2017