Randmeren Carp Cup

1ste prijs

Sponsors

 
1 week luxe vissen op rivier de Ebro inclusief zakgeld voor de vliegreis en taxi

Wij zijn een Nederands gezin met een professioneel bedrijf in Spanje. We hebben jarenlange ervaring op visgebied en bieden u ervaren gidsen en een uitstekende service. Direct aan het mooie bovenmeer van de Spaanse rivier de Ebro, ook wel genoemd: Mar de Aragon en Embalse de Mequinenza, daar bevinden wij ons, op steenworpafstand van de plaats Caspe. Dit schitterende stuwmeer met rondom zijn mooie bergachtige omgeving en ruimte is een uitermate geschikte plek om te vissen op karper, meerval, snoekbaars, baars en de blackbass.


Wij zijn het hele jaar open en hanteren geen vaste aankomst- en vertrekdagen. Wij bieden u verschillende opties aan.

* Geheel zelfstandig vissen.

* Gedeeltelijk onder begeleiding vissen van een ervaren gids.

* Full time vissen met een gids voor 5 of 6 dagen.

* Roofvis Tours, kunstaas vissen met een ervaren gids vanaf een luxe boot.


Sponsor Sierra Ebro Visvakanties


2de prijs

Sponsors

 
Een week vissen voor 2 personen op het Karperveen

Het Karperveen is een echt veenwater met zeer veel obstakels boven en onder water. Het aanzicht van de verdronken bomen en veenhopen doet direct denken aan het beroemde Franse Rainbow Lake, vandaar noemen vissers het soms wel “Mini Rainbow”.


Vissen op het Karperveen vereist wel ervaring in obstakelvisserij, wat de moeilijkheidsgraad dan ook verklaard. Om het gemakkelijker te maken is er een degelijke roeiboot voorzien, waar een elektromotor kan worden op gemonteerd. Tijdens de dril is het dan ook verplicht om de roeiboot te gebruiken in de moeilijkere zones. Een bewaarzak, weegschaal met driepoot, schepnet en onthakingsmat worden voorzien om een overdracht van ziektes te vermeiden. Aan het water ligt een woning, voorzien van alle nodige comfort. Enkel toiletgerief, handdoeken en beddengoed (dekens/kussens/bed overtrek) is zelf mee te brengen.


Er zijn twee 3 dubbele bedden voorzien en er kunnen nog enkele extra bedchairs in de woning worden gezet. Alles om te koken en te eten is reeds voorzien alsook een degelijk gasfornuis. De woning krijgt zijn elektriciteit van een grote (stille) stroomgenerator. De afrekening van het verbruik doen we bij uw vertrek. Op 5 min van het domein, zijn alle nodige winkels gelegen zoals. Hondjes zijn natuurlijk toegelaten maar het gebruik van poepzakjes is vanzelfsprekend verplicht.


Het Karperveen zit al 4 generaties binnen onze familie en werd door grootvader geschapen naar wat het vandaag nog steeds is. Al die jaren werd er enkel en alleen gevist door de familie en vrienden. Hierdoor heeft het Karperveen een heel persoonlijk karakter. Ieder putje, kuiltje en grashomp werd door heen de jaren gevormd door moeder natuur.


Sponsor Gills & Scales


3de prijs

Sponsors

 
Lang weekend vissen voor 2 personen op het Ermerstrand

Op zoek naar een rustige visplek met een grote kans op een goede vangst? Een plas waar karpers van ruim 25 kilo rondzwemmen? Een omgeving waar u ook ’s nachts mag vissen en waar u zonder enige moeite een visvergunning kunt krijgen? Ermerstrand is zo'n water.


Ermerstrand beslaat in totaal een oppervlakte van 80 hectare, waarvan circa 32 hectare wordt ingenomen door de recreatieplas met een uitstekende visbezetting. Het visbestand bestaat naast voorn, brasem en roofvis uit circa 350 schub- en spiegelkarpers en circa 80 graskarpers. Veel karpers zijn in gewicht boven de 10 kg. Er zwemt een respectabel aantal vissen in de categorie 15-20 kg en ook in de categorie 20-25 kg zijn diverse vissen gevangen. Ook de aanwezige graskarpers groeien flink door. Grootste: 112 cm en 18 kg.

Ermerstrand heeft acht verschillende visstekken, waarvan er zes op ons karpereiland liggen. U kunt deze stekken bereiken via een dam naar het eiland. Wij hebben bewust gekozen voor een beperkt aantal visstekken zodat de rust aan de waterkant gewaarborgd blijft. Let wel op: Als de waterskibaan in gebruik is, is het helaas niet toegestaan om op visstek 1 en 2 te vissen. De recreatieplas van Ermerstrand is gedeeltelijk uitgediept. Hierdoor is het leefklimaat van de vissen flink verbeterd en zijn ze groter en gezonder dan ooit.


Speciaal voor de echte visliefhebbers hebben wij een chalet op het karpereiland. Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor maximaal vier personen. Gaat u liever kamperen? Ook dat kan op ons viseiland. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Sponsor Ermerstrand Outdoor KarpervissenHengelsportartikelen gesponsord door Strategy4de prijs


5de prijs


6de prijs


7de prijs


8ste prijs


9de prijs


10de prijs


Grootste vis RCC 2017