Welkom bij het IJCC
De IJssel Carp Cup

Image

IJCC 2023 van 9 t/m 11 juni.

Dé karperkoppel wedstrijd van Nederland op de rivier wordt gehouden van 9 t/m 11 juni 2023. Het IJ.C.C., deze wil je gewoon niet missen! We kennen allemaal het RCC, de Randmeren Carp Cup, georganiseerd door de KSN regio Zwolle. In 2022 zijn we de uitdaging aangegaan om als vereniging naast de RCC (gehouden van 22 t/m 24 september 2023) nu ook een heuse rivier wedstrijd te organiseren. En met succes!

De voorbereidingen van de IJssel Carp Cup (IJCC) zijn volop in gang. Vergunningen zijn binnen en de voorinschrijving gaat bijna open. Natuurlijk verdienen leden van onze vereniging een aantal dagen voorsprong. Wij kunnen ons voorstellen dat jij deze voorsprong ook graag wilt. En dat kan voor slechts € 10 per jaar! Door dit lidmaatschap draag jij ook je steentje bij aan de karperuitzet in de regio.

Concrete informatie: De inschrijving voor De KSN regio Zwolle leden start zondag 26 maart om 24.00 uur en sluit op 1 april om 12.00 uur, daarna start de inschrijving voor niet leden. Wees er op tijd bij! Want, Vol = Vol. Inschrijven kan door het inschrijfformulier (ontvangen leden per mail) volledig ingevuld naar ons te retourneren. Niet leden kunnen de inschrijfformulieren downloaden op de website op de contact pagina. De volledig ingevulde formulieren kunnen via het contactformulier op de website verstuurd worden of via ons e-mailadres contact@ksnregiozwolle.nl De kosten per koppel bedragen € 120,- en de opbrengsten komen natuurlijk ten gunste van uitzettingen en of de support die nodig is om onze plannen duurzaam door te ontwikkelen

De eerste prijs is een week vissen vanuit de boot op rivier de Lot, aangeboden door Lot of carp. De tweede prijs is een week vissen op Carptwenty. De derde prijs is een weekend vissen met een karperboot van Carpsucces (deluxe pakket). Daarnaast zijn er hele dikke tacklebudgetten gesponsord door Pole Position en Grade ter waarde van: € 750, € 500 en € 350 voor de nummers 1,2 en 3. Mtc sponsort daarnaast 50 kg boillies voor de grootste gevangen vis. Tot slot hebben we ook nog een berg prijzen voor de plekken 4 tot en met 10. Meer dan de moeite waard dus. Hopelijk tot snel!

HOOFDSPONSOR: POLE POSITION TACKLE

Video gemaakt van de eerste editie IJCC in 2022

Prijzen

Naast de vistrips ook nog het Pole Position prijzenpakket
 

Recensies

Enkele reacties die we binnen kregen naar het IJCC 2022

Beste organisatie, Allereerst bedankt voor dit mooie evenement. Was echt heel netjes geregeld allemaal!

Mijn feedback is eigenlijk niet veel: 1: bij de steknummers op website moet je worden doorgelinkt naar Google Maps, maar op de iphone opende dan steeds de appstore waar je Google maps moest updaten (terwijl deze geen update nodig had). Je kreeg dan niet de route te zien in Maps. Het werkte wel als we de andere optie (in browser blijven) kozen.

2: het eten was super, erg lekker en goed warm op de stek…. We hebben gesmuld. Wellicht volgende keer ook iets van groente erbij voor de vitaminen.

3: Vroeg me af of bij het “buurten” was opgevallen dat de vissers op stek 41 ook de naastgelegen krib hadden toegeëigend. Terwijl de regels toch duidelijk melden dat er een krib tussen de stekken vrij gehouden moest worden. Dit koppel had nog de meest lange krib ook (naar de tent toe van organisatie).

Met vriendelijke groet, Mark C. Mes

Goedemiddag Heren, Het is inderdaad voorbij gevlogen maar zeker leuk. We hebben ons goed vermaakt ondanks dat de vangsten tegen vielen maar het blijft vissen.(riviervissen). Vindt dat het top geregeld was allemaal.

Het eten wat je kon bestellen en dat werd bezorgt gewoon top en superrrr lekker!

Goodiebag ook leuk mooie pet als aandenken. Verder waren de stekken mooi ruim opgezet en ver genoeg uit elkaar zodat je je ding kon doen. De loting was ook goed geregeld zo. Het enige wat denk anders kan is de uitleg naar de stekken dat liep vol waardoor de loting stagneerde. Denk bij een uitleg van hoe het werkt van de stek lokatie dat je op die manier naar de stek rijd is denk voldoende.(via die link). Prijzen waren toch mooi en de loting eromheen ook.

Kortom top geregeld!! Bij een volgende editie kun je ons inschrijven weerJ

Met vriendelijke groet, Andre van der Kraats

Goede morgen, wij waren zeer tevrede en ook zonder vangst zouden wij tevrede zijn, zelf zaten wij wel goed op stek 6, maar als ik zag waar somige mensen zaten om de krib, had ik dit zelf niet gedaan, vaak slaan de vissen aardig wat kribben over, had zelf om de 3 kribben persoonlijk de deelnemers uitgezet, dit om de vangkansen te vergroten ik Jeffrey Huisman en Rolf Tempelman hebben echt wel genoten en wij wisten wat we moesten doen wij vissen zelf eigenlijk dag en nacht op de ijssel

Weegteam en organisatie verdient zeker een 10 ! Ook al worden ze wakker gebeld ze zijn vrolijk en zetten zich voor 100% in, mss een gek vraagje volgens mij zijn bij ons de vangsten ook gefilmt zouden wij die shots kunnen toegstuurt krijgen van begin tot eind als dat zou kunnen, verder hebben wij geen opmerking dat het beter kan.

Voor mij de 1e wedstrijd die ik in Nederland mee deed, en weet zeker dat veel organisaties er heel veel van kunnen leren.

MVG, Jeffrey Huisman en Rolf tempelman

Beste organisatie, bedankt voor het organiseren voor de leuke wedstrijd. de vangsten vielen tegen, maarja het blijft vissen.

Het eten was echt top! volgend jaar graag weer de optie hiervoor

qua tip: ik weet niet of het uberhaupt mogelijk is. maar misschien is het mogelijk om iedereen een kribvak te geven? En geen rechte of megahard stromende stukken? wij hadden met 300gram eigenlijk nog net te weinig haha maar ik begrijp dat dit uiteraard een flinke uitdaging is. omdat ook niet iedereen te dicht op elkaar moet zetten.

Verder onwijs bedankt! ik vond het erg leuk om mee te doen. Hopelijk volgend jaar weer!!

Met vriendelijke groet, Herman Vierhout

Onze Sponsors